Online magazines

30 september 2020 Vakinformatie voor bakkers

Tijd als belangrijkste ingrediënt
Bakkkerij Cloet streeft ernaar het bakkersberoep terug in ere te herstellen. Kiezen voor kwalitatieve ingrediënten, met tijd als belangrijkste ingrediënt, staat al sinds dag één centraal in de visie van Kristof. Naast de bakkerij is er nu ook een indrukwekkend chocolade-atelier waarin zijn vrouw Heidi haar creativiteit kan laten zegevieren.
Marie Verhulst
Bladmanager
Kristof Cloet heeft opende 14 jaar geleden samen met zijn vrouw hun eigen bakkerij in Sint-Michiels. Een kwaliteitsvolle bakkerij waar alle producten vanaf nul gemaakt worden.
Kristof en Carline Van Haecke namen ruim twintig jaar geleden een bakkerij over in Westkapelle. Toen de zaakvoerders af wilden van de toestellen gekocht voor het nieuwe atelier, lieten ze niets aan het toeval over. Deze keer zouden ze geen...
Bij Bellefood Creations in Dendermonde heeft men 5 jaar geleden geïnvesteerd in twee Flexbakers-UV. Wat zijn de voordelen, verkrijg je meer omzet en is het een onmisbaar toestel voor elke moderne bakkerij? Ontdek hier Diedrich zijn verhaal!
Deze 100% elektrische Mazda zal ongetwijfeld de beste fleetinvestering van het jaar zijn. De MX-30 is een elektrische mix tussen een SUV en een coupé die zeer specifiek inspeelt op de wensen van fleetklanten met een ecologische...
Uw omgeving coronavrij houden start met een goede handhygiëne. Ontdek de 7 voordelen van contactloos handen desinfecteren.
Wenst u uw winkel opnieuw in te richten? Of start u met een totaal nieuwe zaak? Neem dan zeker contact op met lntegral, de absolute referentie in uw sector qua winkelinrichting. U kan er rekenen op een gepersonaliseerde...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.