Online magazines

07 oktober 2020 Vakinformatie voor bakkers

vergeet de 'grijze klant' niet
Dit jaar is 50% van alle Nederlandse volwassen consumenten 50 jaar of ouder. Ook in België is dit in 2021 een feit. Toch worden marketing- en communicatiestrategieën nog vaak op jongere consumenten gericht. Ontdek tal van interessante inzichten om ook 50-plussers aan te trekken!
Marie Verhulst
Bladmanager
Rendabiliteit van uw bakkerij verhogen ? Met onze kennis en ervaring adviseren we u in concept en installeren we het perfect passende interieur met koeling op maat voor u. Onze ontwerpen hebben maar één focus, de rendabiliteit van uw zaak verhogen.
Marketing- en communicatiestrategieën worden nog vaak op jongere consumenten gericht. Hierdoor blijft een gigantische groep links liggen waarvan 60+ de komende 15 jaar verantwoordelijk zal zijn voor de helft van de economische groei.
Deze 100% elektrische Mazda zal ongetwijfeld de beste fleetinvestering van het jaar zijn. De MX-30 is een elektrische mix tussen een SUV en een coupé die zeer specifiek inspeelt op de wensen van fleetklanten met een ecologische en moderne mindset.
Naar aanleiding van de Shop Design Awards organiseerde Professional Media Group een Shop Design Barometer. Gedurende maart en april gaven lezers van de food en non-food retailmagazines hun werkwijze en voorkeuren door in het kader van winkelvernieuwing...
In deze PMG Connects beantwoordt een expert van Securex al uw vragen. Een aantal weken terug kon u uw vragen m.b.t. aanwerven, sociale bijdragen enz. opladen in onze online vakbladen. We beloofden u gerichte en verstaanbare antwoorden van een expert. Lees verder en zie door de bomen terug het bos.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.