Het maken van peperkoekenhuisjes is een ambachtelijk werk dat zeker het proberen waard is. Door de huisjes in jouw toonbanken te presenteren kan je als bakker namelijk uitblinken. Hierbij zet u uw ambacht letterlijk in de kijker. De consument is dan ook sneller bereid om een goede prijs te geven voor unieke en zelfbereide producten. Marie Verhulst Bladmanager
Al meteen bij het binnenkomen in het Pauline Atelier van bakkerij Sint-Paulus voel je de passie voor het maken van desem in de lucht hangen. De desembroden worden gemaakt vanuit de pure interesse en nieuwsgierigheid van Jean Wuytack en zijn zoon Sebastiaan.
Dertig procent van de bakkers wordt getroffen door een grondstofallergie, vaak aan tarwe of rogge. De helft van hen vertoont symptomen van bakkersastma zoals kortademigheid, piepende ademhaling, hoesten en niezen. Deze beroepsziekte heeft een zware impact op...
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw atelier? Ontdek het hier!
De ambachtelijke bakker Guy van de Vorst specialiseert zich in het maken en decoreren van speculoospoppen en peperkoekenhuisjes. Hij geeft u graag enkele onmisbare tips zodat ook u aan de slag kan!
Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.