Online magazines

05 november 2020 Vakinformatie voor bakkers

zet uw ambacht in de kijker

Het maken van peperkoekenhuisjes is een ambachtelijk werk dat zeker het proberen waard is. Door de huisjes in jouw toonbanken te presenteren kan je als bakker namelijk uitblinken. Hierbij zet u uw ambacht letterlijk in de kijker. De consument is dan ook sneller bereid om een goede prijs te geven voor unieke en zelfbereide producten.
Marie Verhulst
Bladmanager

Al meteen bij het binnenkomen in het Pauline Atelier van bakkerij Sint-Paulus voel je de passie voor het maken van desem in de lucht hangen. De desembroden worden gemaakt vanuit de pure interesse en nieuwsgierigheid van Jean Wuytack en zijn zoon Sebastiaan.
Dertig procent van de bakkers wordt getroffen door een grondstofallergie, vaak aan tarwe of rogge. De helft van hen vertoont symptomen van bakkersastma zoals kortademigheid, piepende ademhaling, hoesten en niezen. Deze beroepsziekte heeft een zware impact op...
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw atelier? Ontdek het hier!
De ambachtelijke bakker Guy van de Vorst specialiseert zich in het maken en decoreren van speculoospoppen en peperkoekenhuisjes. Hij geeft u graag enkele onmisbare tips zodat ook u aan de slag kan!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.