Online magazines

12 november 2020 Vakinformatie voor bakkers

uw mening telt
Via broodmixen kan u als eerste inspelen op de meest recente trends. Wat zijn de vele voordelen en verlies je bij gebruik van broodmixen meteen ook je eigenheid? Antwoorden die u ongetwijfeld wil weten. U ontdekt het hier! Laat ook zeker uw anoniem antwoord achter in onze poll!
Marie Verhulst
Bladmanager
Broodmixen zijn niet meer weg te denken in de moderne bakkerij. Wie een breed en gevarieerd assortiment wil aanbieden aan zijn klanten, kan vertrouwen op de vele broodmixen op de markt.
Leveranciers vergelijken loont de moeite maar een gebrek aan tijd maakt dat ondernemers daar vaak niet aan toe komen. Buzzyes neemt daarom uw kosten onder de loep en garandeert een besparing van min. 500 euro.
Synergie is al meer dan 10 jaar een succesvol verhaal. Je kan zelfs stellen dat het Synergiebrood een knap staaltje pionierswerk is. Bovendien is Synergie een uniek verhaal dat enkel bij de bakker in het rek mag liggen.
Inspiratie nodig voor uw eclairs? Vraag dan nu onze gratis brochure aan, boordevol heerlijke eclairs. Meteen aan de slag met Imperial vanillepudding? Ontvang nu een Zalando kortingsbon van €25 bij een bestelling van 2 zakken Imperial vanillepudding
Wenst u uw winkel opnieuw in te richten? Of start u met een totaal nieuwe zaak? Neem dan zeker contact op met lntegral, de absolute referentie in uw sector qua winkelinrichting. U kan er rekenen op een gepersonaliseerde service...
In coronatijden zullen onze feestdagen anders zijn dan anders. Geen meergangendiner in een restaurant, wel een gezellige familiebijeenkomst thuis, in beperkte kring.
Ontdek hier of u alle vragen correct kan beantwoorden. Bovendien WINT u misschien een fles champagne door slechts 7 meerkeuzevragen te beantwoorden!
win
De wijnen van Pierre Baptiste staan bekend om hun fruitigheid en elegante smaken. Bestel deze wijnpakketten met 8 heerlijke wijnen en 4 luxe Schott Zwiesel wijnglazen voor maar € 49,99. Keuze uit Sauvignon Blanc en de van Merlot-Cabernet Sauvignon.
hoe gaat u te werk?
In deze poll polsen we graag anoniem naar hoe onze lezer te werk gaat in zijn atelier. Werkt u met broodmixen, een assortiment bake-off of staat u voor een 100% ambachtelijke wijze?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.