Online magazines

18 november 2020 Vakinformatie voor bakkers

tips & tricks
Vanaf wanneer is het interessant om te investeren in een koelcel? En hoe kiest u het best een koelcel? Ontdek welke selectiecriteria relevant zijn voor u en wat de voordelen zijn om te investeren in een koelcel.
Dankzij de grotere capaciteit, het gebruiksgemak en de overzichtelijke stockage is een koelcel een beter alternatief dan een klassieke koelkast. Fabrikanten kiezen veelal voor modulaire systemen bestaande uit met pur geïsoleerde sandwich­panelen.
Synergie is al meer dan 10 jaar een succesvol verhaal. Je kan zelfs stellen dat het Synergiebrood een knap staaltje pionierswerk is. Bovendien is Synergie een uniek verhaal dat enkel bij de bakker in het rek mag liggen.
In coronatijden zullen onze feestdagen anders zijn dan anders. Geen meergangendiner in een restaurant, wel een gezellige familiebijeenkomst thuis, in beperkte kring.
COVID-19 heeft een weg gevonden naar het menselijk lichaam en heeft wereldwijd voor de niet eerder geziene  gezondheidscrisis gezorgd. Aan de basis hiervan ligt de aanhoudende luchtvervuiling, veroorzaakt door stikstofoxiden (NOx) en andere schadelijke stoffen (VOS).
Inspiratie nodig voor uw eclairs? Vraag dan nu onze gratis brochure aan, boordevol heerlijke eclairs. Meteen aan de slag met Imperial vanillepudding? Ontvang nu een Zalando kortingsbon van €25 bij een bestelling van 2 zakken Imperial vanillepudding
Wenst u uw winkel opnieuw in te richten? Of start u met een totaal nieuwe zaak? Neem dan zeker contact op met lntegral, de absolute referentie in uw sector qua winkelinrichting. U kan er rekenen op een gepersonaliseerde...
poll: hoe gaat u te werk?
In deze poll polsen we graag anoniem naar hoe onze lezer te werk gaat in zijn atelier. Werkt u met broodmixen, een assortiment bake-off of staat u voor een 100% ambachtelijke wijze?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.