10 juni 2021 Vakinformatie voor bakkers

is de jacht op glutenvrij brood geopend?
Glutenvrij brood is aan een sterke opmars bezig, we zien het steeds vaker opduiken in ons straatbeeld en dat is goed nieuws voor elke coeliakiepatiƫnt die een strikt glutenvrij dieet moet volgen. Een lekker en voedzaam glutenvrij broodje blijkt echter niet zomaar gebakken. Uw vakblad sprak met twee bakkers die het potentieel van een glutenvrij aanbod omarmen.

Jade Lambrecht bladmanager
 
De glutenvrije producten moeten te allen tijde gescheiden blijven van de rest van het aanbod om contaminatie te voorkomen, maar daar durft het schoentje al eens wringen voor de kleinere zaken in de sector.
Tot en met 31/08/2021 maken uw klanten kans op tal van prijzen om veilig op de weg te gaan bij aankoop van een Vita+ brood. Dit zal hen zeker blij maken!
De uitreiking van de Belgium Chocolate Awards gemist? U komt hier alles te weten over de winnaars, de deelnemende creaties en de partners van de Chocolate Awards.
Benieuwd naar de unieke creaties van de winnaars van de Belgium Chocolate Awards? Bestel dan nog snel een Chocolate Tasting Box en oordeel zelf over de top 3 beste pralines en chocoladebars. Wees er snel bij, want het zijn de laatste!
Veel bakkers hebben al toestellen van de firma Peeters uit Lanaken in huis. Het bedrijf is gespecialiseerd in ovens en koel- en vriesinstallaties. Het Duitse Miwe, al honderd jaar een referentie, wordt door Peeters exclusief verdeeld.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.