Online magazines

14 mei 2020 Vakinformatie voor bakkers

kleine zelfstandige plukt de vruchten
Het valt op dat de consument in deze bizarre tijden een duidelijke voorkeur heeft om zijn boodschappen te doen bij de kleine zelfstandige dan in de grote supermarkten. Dat weerspiegelt zich ook in de omzetverwachtingen bij onze ondervraging bij de Belgische bakkers.
Elke ondernemer voelt ongetwijfeld een verschil in zijn omzet door de coronacrisis. Professional Media Group zocht het uit voor de voedingszaken. Professional Media Group zocht het uit.
Bescherming van onze gezondheid is nu een topprioriteit, D’Heldt levert hiervoor oplossingen:  mondmaskers, gelaatsbeschermers, desinfecterende sprayers en protection shields.  Hierna een overzicht.
De kans dat het coronavirus COVID-19 via HVAC-systemen verspreid wordt, is zeer beperkt, zelfs wanneer een besmet persoon aanwezig is in het gebouw. Toch blijft het, nu almaar meer bedrijven opnieuw de deuren openen, belangrijk...
De helft van de handelaars die nog geen webshop had, ging online tijdens de lockdown. Dankzij e-commerce draaiden de winkels 20% van hun normale omzet. “Samen met de hinderpremie blijkt dat voor de meesten net genoeg...
Gezien de huidige situatie is het niet mogelijk om demo’s te organiseren voor de Week van de Eclair. Daarom ontwikkelden Matty Van Caeseele en Ludo de Kok online receptenvideo’s voor jullie. We gaan van start met deze Amber-Passie eclair.
POLL: AANKOOP NIEUWE PRODUCTEN
Nu het niet mogelijk is om fysiek op zoek te gaan naar (nieuwe) producten voor mijn assortiment, word ik liefst geïnformeerd door:
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.