Online magazines

03 juni 2020 Vakinformatie voor bakkers

de investering waard
De hedendaagse bakker moet mee evolueren met de huidige maatschappij. Tegenwoordig kan dat zonder dat u daarom het gevoel moet hebben drie keer zo hard te moeten werken. Technologische innovaties zijn zeer welgekome gasten in elk bakkersatelier.
Bij Bellefood Creations in Dendermonde heeft men 5 jaar geleden geïnvesteerd in twee Flexbakers-UV. Wat zijn de voordelen, verkrijg je meer omzet en is het een onmisbaar toestel voor elke moderne bakkerij?
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Consumenten zijn veeleisend als het gaat om de versheid van brood en pistolets. Terzelfdertijd opteren ze voor zoveel mogelijk natuurlijke producten. Mout biedt de bakker hiervoor de oplossing. Mout, een natuurlijk product, vindt dankzij zijn...
Ontdek snel hoe u uw promo's zo ruim als mogelijk kan communiceren naar een afgelijnde doelgroep. De rubriek 'BEST DEALS' in onze online magazines lanceert uw promo bij 467.000 beslissingnemers met nul euro mediakost.
Omdat alle beurzen uitgesteld werden kozen wij bij Prefamac voor een virtueel beursbezoek. Je kan alle machines 360° bekijken en een prijsvraag sturen. Voor de machines die je niet kan terugvinden kom je best op bezoek of...
Reeds 92 winkelpunten registreerden zich op de website www.weekvandeeclair.be. Consumenten kunnen hier hun “Week van de Eclair ” bakker terugvinden via hun postcode.
Bestel nu de Spaanse topwijn ARDAL Tradicion DO Ribera del Duero 2018: 6 flessen - winkelwaarde: € 89,94 Als lezer van dit online magazine kan u dit exclusief wijnpakket bestellen voor slechts € 53,94...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.