8/11/2018
Na een aantal keren te hebben meegewerkt aan opleidingsboeken brengt Guido Devillé nu een eigen boek uit. Viennoiserie zonder grenzen is een inspirerend opleidingsboek voor zowel de student-bakker als de professionele bakker. Grenzen zijn er niet, het is aan de bakker om creatief te zijn om zo exclusieve producten een zijn klanten aan te bieden.
9/5/2018
Laat zien wat je kan op Moederdag met een hartvormige bladerdeegkoek. De toffe vorm wordt snel en eenvoudig gemaakt met een klassieke ruit, die we kennen van een boterkoek. Laat u niet afschrikken, het recept is simpel en aan te passen naar ieders niveau. Je kan de koek volgens het recept van Ludovic Deblauwe afwerken of volledig naar eigen wens van frangipanne of crême pattiserie tot rood fruit. De afwerking zorgt voor de meerwaarde en zal ook de prijs bepalen. Heb je vragen over het maken van deze coeur feuilleté? Stel ze gerust aan onze chef van dienst Ludovic Deblauwe via het nummer +32471/59.64.50 of mail naar ludovic.deblauwe@hein.lu