- 02 mei 2019
- Door Charlotte De Noose
- | 5 min. leestijd
Consument wil minder suiker, maar dezelfde smaak
Het moge duidelijk zijn dat er wat beweegt in het wereldje van de zoetstoffen. Maar die trend is al zeer lang aan de gang. Het is op vraag van de consuÂment dat er duchtig naar evenwaardige alternatieven voor geraffineerde suikers wordt gezocht. Producenten blijven inventief en bedenken varianten die gewone suiker 1 op 1 kunnen vervangen. Ook chocolades voor de patisserie hebben varianten zonder toegevoegde suikers.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.