OP = OP, OVERDAG VULT U DE BAKKERIJ NIET AAN
Alle producten liggen s'ochtends klaar, te wachten op hun klanten. Deze klanten komen echter doorheen de dag. Vult u uw assortiment aan gedurende de dag als een product uitverkocht is?
Alle producten liggen s'ochtends klaar, te wachten op hun klanten. Deze klanten komen echter doorheen de dag. Vult u uw assortiment aan gedurende de dag als een product uitverkocht is?
In Bakkerij Notre Dame is Axel Roelens samen met zijn zonen aan de slag... de vierde en vijfde generatie warme bakkers. Met zijn ligging in Knokke trekt de bakkerij een zeer toeristisch publiek, wat zorgt voor een specifiek seizoens- en weekritme.
De oven is het hart van de bakkerij: ze bepaalt kwaliteit, comfort, energieverbruik en rendement. We bekijken de belangrijkste types, aandachtspunten bij aankoop en trends die het bakproces efficiënter en duurzamer maken.
Beseft u ten volle dat een passant eerst moet beslissen om uw winkel binnen te komen alvorens er ook maar sprake kan zijn van kopen? Het exterieur van uw fysieke winkel is van uitzonderlijk belang! Dit artikel geeft u tips en tricks hiervoor.
De editie 2025 van de Croissants d’Or heeft opnieuw de vakbekwaamheid van de beste ambachtelijke bakkers in de schijnwerpers gezet. Met 100 inschrijvingen trok de wedstrijd een brede deelname, groter dan die van het vorige jaar.