Bakery bezoekt bakkerij
'Ten Huize Van' reportages
Van tijd tot tijd gaat vakblad Bakery langs bij lezers om te zien hoe zij de zaken aanpakken. Want van elkaar kan men het meeste leren...
Recent gingen we langs bij Baker Personality 2024 Stephan Destrooper.
Stephan Destrooper (Veurne/Sint-Idesbald)
Emotie opwekken door smaak
'Droom groots' was de raad die Stephan Destrooper ooit meekreeg van een businesscoach. Vandaag overstijgt de realiteit die dromen en kent Baking Group vier succesvolle merken, die een bloeiende toekomst voor zich hebben. Bakery sprak met Baker Personality of the Year 2024 die van zijn vader de raad kreeg om nooit iets zomaar voor geld te doen: "Als je doet wat je graag doet, komt dat vanzelf wel."
Notre Damme (Knokke)
5 generaties warme bakkers
In Bakkerij Notre Dame is Axel Roelens samen met zijn zonen aan de slag ... de vierde en vijfde generatie warme bakkers. Met zijn ligging in Knokke trekt de bakkerij een zeer toeristisch publiek, wat zorgt voor een specifiek seizoens- en weekritme. Recent liet Axel ook de bakkerijvloer aanpakken. Redenen genoeg voor een goed gesprek.
Bakkerij Van Hecke (regio Gent)
Bakkerijketen met behoud van ambacht en authenticiteit
Bakkerij Van Hecke is een begrip in Gent en omstreken. Onder die naam bezorgen 17 winkelpunten een uitgebreid assortiment aan brood en banket. Dankzij een solide businessplan, vroege investeringen in innovatieve technologieën en het aantrekken van vakmensen is Bakkerij Van Hecke vandaag uitgegroeid tot een bloeiende bakkerijketen.

