Succesvol het eindejaar tegemoet met de desserten van Debic
Beste chef,
Een geslaagde maaltijd is pas compleet met een lekker dessert. Dat mag best iets bijzonders zijn, zeker wanneer er iets te vieren valt. Maar originele desserten vragen heel wat tijd, tijd die u niet altijd heeft tijdens drukke periodes zoals het eindejaarsseizoen. Met de desserten van Debic heeft u alles in huis voor een gevarieerde dessertenkaart, zonder dat u er veel extra tijd of middelen voor moet vrijmaken.
DE DESSERTEN VAN DEBIC, DE KERS OP DE KAART
De desserten van Debic bieden u de ideale basis voor tal van heerlijke creaties, van klassiekers als tiramisu en panna cotta tot originele ijscreaties. Elke dessertbasis biedt u professionele kwaliteit, huisgemaakte smaak en buitengewoon gebruiksgemak. Zo maakt u desserten in een handomdraai én heeft u nog ruimschoots de tijd om er uw eigen creatieve invulling aan te geven. Ideaal tijdens drukkere periodes, maar ook voor klanten die liever thuis van uw desserten genieten, want de dessertenbasissen zijn perfect voor takeawayconcepten.
VERLEID UW KLANTEN MET MENU ENGINEERING
Eens uw dessertenaanbod op punt staat, moet u uw klanten natuurlijk overtuigen om er eentje te bestellen. Ook wie eigenlijk geen trek meer heeft of op zijn/haar lijn let. Moeilijk? Helemaal niet! Met enkele simpele aanpassingen aan uw menukaart verleidt u uw klanten moeiteloos. Wist u bijvoorbeeld dat u best eurotekens achterwege laat op uw kaart en dat de positie van gerechten een grote invloed heeft op het bestelbedrag? Op de website van Debic vindt u een artikel over Menu Engineering, boordevol nuttige tips & tricks. Zo bent u grondig voorbereid op een succesvol eindejaar.
