LANGER HYGIENISCH BEWAREN ZONDER KOELING

Met ingemaakte authentieke recepten onderscheidt u zich van de concurrentie

Slow cooking en daarmee de techniek van het inmaken blijken niet alleen opnieuw populair bij de consument. Ook voor de slager/traiteur zijn er onvermoede mogelijkheden. Bijzonder is dat u met de smaak van weleer inspeelt op de ambachtelijke trend. U biedt creatieve recepten aan die niet te vergelijken zijn met massaal gefabriceerde producten. Het grote voordeel is dat gesteriliseerde levensmiddelen geen koeling vragen, wat met gepasteuriseerde en vacuümverpakte producten wel het geval is.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

BAKERY ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
4,00 / Maand

Reageer

Gerelateerde artikels

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.