Online magazines

2 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
less is more... ook bij verpakking


Vandaag halen minimalistische verpakkingen steeds meer de bovenhand. Wanneer die ook nog eens duurzaam en ecologisch zijn, voldoen ze helemaal aan de verwachtingen.
Dieter Devriendt

bladmanager

Verpakkingen voor chocoladeproducten doorstonden afgelopen jaren een heuse transformatie: waar het tot enkele jaren geleden niet genoeg in het oog kon springen, trekken minimalistische alternatieven anno 2024 de kar.

Vandemoortele pakt uit met een nieuwe creatie: de Croissant Premium met 23% roomboter, zuurdesem voor een extra volle smaak, extra veel knapperige laagjes en een goudkleurige korst.

 

 

 

De mooiste schilderprojecten van België zijn gebundeld in een luxueuze uitgave van Decoratie. Een echte must-have voor wie schilder- en decoratieplannen heeft. Kijk, lees en wees geïnspireerd voor uw komende projecten!
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet tot 29/2 van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.

Geniet in januari van onze Saloncondities. Nissan Townstar Combi, vanaf €249/maand, laatste verhoogde maandaflossing: €10.389.

 

 

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.