Online magazines

18 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
gastronomisch ijs in de lift

Op de Belgium Gelato Festival Challenge bleek dat het gastronomisch ijs aan een opmars bezig is. Truffel, vijgen, geitenkaas of olijfolie met rozemarijn... de deelnemers lieten hun inspiratie niet beknotten.

Dieter Devriendt

bladmanager

Op 27 februari werd de zevende editie van de Belgium Gelato Festival Challenge georganiseerd. De Brusselse Christian Wu werd met zijn smaak 'Cento Acri' uitgeroepen tot winnaar. Zijn inspiratie? Winnie de Poeh.
Op zaterdag 23 maart 2024 werd de George Boute Junior wedstrijd gehouden, een prestigieuze competitie exclusief voor 7e jaars en pas afgestudeerden van Ter Groene Poorte.
De professionele wasmachines en vaatwassers van Miele Professional garanderen het beste resultaat met zeer korte programmaduren en de hoogste betrouwbaarheid, zodat u tijd heeft voor wat echt telt: de gastvrijheid voor uw klanten en gasten.
Tot 30 juni 2024 heeft Hein lopende promoties op hun Condilux elektrische ovens met keramische weerstanden. Zo heb je de Condilux vier verdiepingen (diepte 80 cm) vanaf slechts 25.000 euro; de diepere variant (120 cm) begint aan de promoprijs van 29.000 euro.

Donuts zijn de ultieme impulsieve aankoop. Het smeuïge deeg van MyDoony’s Natuur is dé ideale basis voor je eigen creaties.

 

 

 

Food Discovery Awards is dé verkiezing waar culinaire innovaties in de kijker worden gezet. Heeft u een nieuw, innovatief product gecreëerd in de voedingssector? Schrijf u dan zeker in voor één van de tien categorieën van de Food Discovery Awards.
Groots in productiviteit. Volledig opnieuw ontworpen. Met verbeterde laadruimte, beveiliging en gloednieuwe connectiviteit. De gloednieuwe Transit Courier is er. Configureer of test de uwe!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.