Amandelen, hazelnoten, walnoten en pistachenoten blijven de uitverkoren noten om in diverse bakkerijproducten te verwerken. Daarbij mogen de Europese varianten niet uit het oog verloren worden, want die vallen in de smaak. Dieter Devriendt
Amandelen, hazelnoten, walnoten en pistachenoten dragen de laatste jaren de titel van favoriete noten in chocolade- en bakkerijproducten. En ook anno 2024 zijn deze 4 soorten niet van de troon te stoten.
In 2024 is Tavola er na 2 jaar terug om u te inspireren! Ontdek in vijf beurshallen van Kortrijk Xpo van 17 t.e.m. 19 maart een mix van vooraanstaande marktleiders en ambachtelijke producenten die tijdens Tavola een uitzonderlijke selectie van kwaliteitsvolle food & drinks voorstellen.
Nieuw van Banquet d’Or®: de Croissant Premium. Met 23% roomboter, een vleugje zuurdesem voor een volle smaak, extra veel knapperige laagjes en een goudkleurige korst zal de Croissant Premium de harten van viennoiserrieliefhebbers veroveren.
#THEsolution: de ideale hulp van de chef-kok dankzij het mes op de kuipbodem - een exclusiviteit van Robot-Coupe. Maak al uw bereidingen in kleine of grote hoeveelheden : praline, sausen, kneden, hakken, gedroogde vruchten of chocolade malen etc..
Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.