Online magazines

29 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Europese noten favoriet

Amandelen, hazelnoten, walnoten en pistachenoten blijven de uitverkoren noten om in diverse bakkerijproducten te verwerken. Daarbij mogen de Europese varianten niet uit het oog verloren worden, want die vallen in de smaak.
Dieter Devriendt

bladmanager

Amandelen, hazelnoten, walnoten en pistachenoten dragen de laatste jaren de titel van favoriete noten in chocolade- en bakkerijproducten. En ook anno 2024 zijn deze 4 soorten niet van de troon te stoten.
In 2024 is Tavola er na 2 jaar terug om u te inspireren! Ontdek in vijf beurshallen van Kortrijk Xpo van 17 t.e.m. 19 maart een mix van vooraanstaande marktleiders en ambachtelijke producenten die tijdens Tavola een uitzonderlijke selectie van kwaliteitsvolle food & drinks voorstellen.
Nieuw van Banquet d’Or®: de Croissant Premium. Met 23% roomboter, een vleugje zuurdesem voor een volle smaak, extra veel knapperige laagjes en een goudkleurige korst zal de Croissant Premium de harten van viennoiserrieliefhebbers veroveren.
#THEsolution: de ideale hulp van de chef-kok dankzij het mes op de kuipbodem - een exclusiviteit van Robot-Coupe. Maak al uw bereidingen in kleine of grote hoeveelheden : praline, sausen, kneden, hakken, gedroogde vruchten of chocolade malen etc..
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.