In deze online editie van Bakery bundelen we de top 3 van de meest gelezen artikels van de afgelopen periode. Human interest - binnenkijken bij uw collega's Marijn Coertjens en Justine Lanoo - kon u het meest boeien, maar ook voor het technisch artikel over kneedmachines was er veel interesse.
Dieter Devriendt
Bladmanager
"Patisserie en chocolade gaan hand in hand"
Marijn Coertjens heeft al een erelijst die bepaald indrukwekkend is. Bakery ging langs in de zaak van de Patissier Personality of the Year 2024 in Gent en sprak er met het bevlogen, prijswinnende competitiebeest.
Een BITje tijd...? Dan nemen we je graag mee in onze nieuwe technologische ontwikkelingen. BIT staat voor Bread Improver Technology en betekent een ware revolutie binnen Zeelandia. Dankzij deze technologie begrijpen we onze ingrediënten beter en kunnen we ze slim en harmonieus op elkaar afstemmen – zoals ook de vezels in een kabel samen één sterk geheel vormen.
Kneedmachines zijn van essentieel belang in (ambachtelijke) bakkerijen, doordat ze een aanzienlijke invloed hebben op de kwaliteit van het eindproduct. De keuze van een geschikte kneedmachine hangt af van verschillende factoren, zoals ...
Heeft u een bijzonder project afgerond? Viel uw team recent in de prijzen of lanceert u met trots een innovatief product? Met de PMG NewsDesk deelt u uw nieuws rechtstreeks met 430.000 Belgische kmo's.
Wie in het openingsjaar van een chocolatezaak al 'Ontdekking van het jaar (2021)' is bij Gault Millau en een drietal jaar later 'Chocolate Personality of the Year' is goed bezig. Justine Lanoo bevindt zich in die situatie.
Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.