De patissier die zijn weg vond naar de Michelin-keuken
Creative pastry chef in een sterrenrestaurant? Het Hof van Cleve heeft die in de persoon van David Baert. Bakery sprak met de bakker/patissier. Lees zijn verhaal.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Van precisie tot prestige: de patissier die zijn weg vond naar de Michelin-keuken
Na het doorstarten van een bakkerij in Harelbeke gooide David Baert in 2019 het roer om en ging hij aan de slag bij toenmalig driesterrenchef Peter Goossens in het Hof van Cleve. Ondertussen werkt hij in het sterrenrestaurant samen met opvolger Floris Van Der Veken.
Heeft u een bijzonder project afgerond? Viel uw team recent in de prijzen of lanceert u met trots een innovatief product? Met de PMG NewsDesk deelt u uw nieuws rechtstreeks met 430.000 Belgische kmo's.
Ford Pro Charging & Solutions helpt uw bedrijf met slimme laadhardware en krachtige software. Zo behoudt u de volledige controle over het opladen, verlaagt u kosten en staan uw elektrische bedrijfswagens altijd klaar voor de volgende rit.
Deze bakkers hebben zich bewezen door hun creativiteit, vakmanschap en passie voor het bakkersvak. Breng uw stem uit en bepaal wie deze titel verdient. Stem op uw favoriet! Stemmen is mogelijk tot en met 31/08/2025.
Hygiƫne is cruciaal in de voedingssector. My Best Choice vergelijkt 23 hogedrukreinigers, zodat u snel het juiste toestel vindt om uw atelier, keuken of winkel grondig te reinigen.
Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.