
21/02/2023
Perfect gerezen deeg leidt tot een optimale textuur en smaak. Temperatuur en luchtvochtigheid zijn hierbij cruciale factoren die te controleren zijn met een remrijskast. Bovendien is hiermee nachtwerk deels te verplaatsen naar de dag.

14/04/2021
Het bakkersberoep is de laatste 15 jaar sterk veranderd. Nachtwerk zal altijd bij het vak horen, al zijn er wel oplossingen die ervoor zorgen dat er meer werk overdag kan gepland worden.

06/07/2020
Dankzij de grotere capaciteit, het gebruiksgemak en de overzichtelijke stockage is een koelcel een beter alternatief dan een klassieke koelkast. Fabrikanten kiezen veelal voor modulaire systemen bestaande uit met pur geïsoleerde sandwichpanelen. Ze schuiven perfect in elkaar: snel opbouwen en weer demonteren of eventueel uitbreiden behoren tot de mogelijkheden. De installatie van de koelcel, de verdamper en de condensor gebeurt door een koeltechnieker. De rekstellingen worden volledig naar wens geplaatst.

09/09/2019
Het is van groot belang dat u een grondige controle van uw koelinstallaties laat uitvoeren. Hoewel de wetgeving al sinds 2015 gewijzigd is, zijn er pas sinds dit jaar heel frequente en zware controles hierop. Wat kan u doen? En wat zijn de meest voorkomende fouten? Wij zetten ze graag op een rij voor u. Een gewaarschuwd man is er twee waard!

04/10/2018
Om gerechten aantrekkelijk te presenteren en tegelijk goed koel te houden, hebben grootkeukens verschillende mogelijkheden. Zelfbediening werkt kostenbesparend, terwijl de bijbehorende koeltogen, -vitrines en wandkoelers hoog scoren op het vlak van betrouwbaarheid, flexibiliteit en efficiënt energieverbruik. De koeltechnieken evolueren om te voldoen aan strengere eisen inzake hygiëne. Het oog wil ook wat, en qua ontwerp geniet een strak design tegenwoordig de voorkeur.