Bakery awardsPremium

BELGIUM BAKERY AWARDS 2018

mosterdbroodCategorie: luxebrood
Bakkerij: Boulangerie Pâtissier Callier
Naam van de creatie: Broodmolensteen met mosterd
Beschrijving: Ons brood wordt bereid met biologisch tarwemeel, gemalen op een stenen wiel. Het is een mengsel van verschillende versies en twee oorsprongen, de ene Belgisch en de andere Frans. Het deeg is gevuld met ouderwetse mosterd, diverse gemalen specerijen, grote rozijnen en Piemonte BOB hazelnoten die we hebben geroosterd. Het wordt bewerkt met vloeibaar zuurdesem, zonder gist, en bevat zeer weinig zout. Het maken van brood bestaat uit een langzame gisting bij 18°. Mijn filosofie als bakker is het verdedigen van een hoge kwaliteit van onze producten op het gebied van degustatie, grondstoffen en productie, een gezond product voor onze gezondheid zonder chemische additieven, terwijl ik met liefde en passie werk!

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Print Magazine

Recente Editie
17 november 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine