Consument wil minder suiker, maar dezelfde smaak

Consument wil minder suiker,  maar dezelfde smaak  

Het moge duidelijk zijn dat er wat beweegt in het wereldje van de zoetstoffen. Maar die trend is al zeer lang aan de gang. Het is op vraag van de consu­ment dat er duchtig naar evenwaardige alternatieven voor geraffineerde suikers wordt gezocht. Producenten blijven inventief en bedenken varianten die gewone suiker 1 op 1 kunnen vervangen. Ook chocolades voor de patisserie hebben varianten zonder toegevoegde suikers.

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.