- wekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
- digitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
- uw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
- maximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Consumenten verwachten de hele dag door versgebakken brood en gevarieerde producten. Zijn uw rekken op een gegeven moment leeg, dan kopen ze elders. Ook de bakkwaliteit is waar het in uw ambacht allemaal om draait. Daarom is het primordiaal een oven te kiezen die voldoet aan uw eisen qua productiviteit en resultaten. De nieuwe generatie van ovens speelt precies in op die veranderende gewoonten en verwachtingen.
Klanten zoeken meer dan enkel een zoete traktatie; ze willen een onvergetelijke smaakervaring. In dit artikel gaan we dieper in op de populairste toppings en vullingen, delen we praktische tips en toepassingen, en duiken we in de nieuwste trends.
Algist Bruggeman trok samen met De Eurobanketkring begin oktober met een delegatie bakkers en ondernemers naar Italië voor een tweedaagse vol kennisdeling, innovatie en inspiratie. Tijdens workshops in het Baking Center™ van Lesaffre Italië maakten d
De oven is het hart van de bakkerij: ze bepaalt kwaliteit, comfort, energieverbruik en rendement. We bekijken de belangrijkste types, aandachtspunten bij aankoop en trends die het bakproces efficiënter en duurzamer maken.