Pimp je viennoiserie tot een feestelijke verleiding
Al meer dan 40 jaar gaan we bij Banquet d’Or® creatief om met smaakvolle bakkerijproducten van hoge kwaliteit. En inspireren we je om ook zelf te creëren. Daarom delen we ideeën om kant-en-klare bladerdeeg- en viennoiserieproducten uniek én eenvoudig om te toveren in nieuwe eindejaarscreaties.
Sharing is caring

Wil jij graag er tussenuit springen? Ga dan voor origineel en pimp jouw Chocoladebroodje tot een chocolade-kerstboom die je kan sharen met je geliefden of vrienden. Enorm lekker én klaar in 1,2,3! Je ontdekt hier hoe je het maakt:
- Ontdooi enkele chocoladebroodjes voor ± 15 min.
- Snij ieder chocoladebroodje in twee en plaats ze daarna in een driehoekige bakvorm met een doorsnede van 18 cm.
OPTIONEEL: laat deze nog kort even rijzen. - Bak af op 175°C gedurende 18 min.
- Laat deze nadien volledig afkoelen.
- Werk deze chocolade-kerstboom nog af door deze te besneeuwen met poedersuiker of raftisnow.
Trendy viennoiserie eenvoudig gemaakt


Naast onze chocolade-kerstboom kan je ook met andere viennoiserie producten van Banquet d’Or® nog heel wat creaties maken. Wat dacht je van een heerlijke Sintlekkernij of een schitterende Saint Honoré? Bekijk deze creaties en nog meer originele recepten hier.
Wil je ook je klanten verrassen met deze creatieve recepten?
Ga nu aan de slag. Contacteer je Vandemoortele vertegenwoordiger of vertrouwde grossier voor meer informatie over Banquet d’Or® viennoiserie producten.
OTTERGEMSESTEENWEG-ZUID 816
9000 GENT
-
vdmprofessional.be@vandemoortele.com
www.vandemoorteleprofessional.com

