ArtikelsNieuwsZoekertjes
Thema's
  • chevron_right Brood
  • chevron_right Viennoisserie
    • Bladerdeeg
    • Viennoisserie vullingen
    • Viennoisserie afwerkingen
    • Viennoiserie
    • Bake-off viennoiserie
    • Verkoopklare viennoiserie
  • chevron_right Patisserie
  • chevron_right Chocolaterie
  • chevron_right Roomijs
  • chevron_right Zoetwaren
  • chevron_right Grondstoffen
  • chevron_right Dranken
  • chevron_right Bakkerijmachines
  • chevron_right Materialen
  • chevron_right Winkel
  • chevron_right Atelier
  • chevron_right Marketing
  • chevron_right Bakery awards
Viennoiserie

Pimp je viennoiserie tot een feestelijke verleiding

01/04/2025

Al meer dan 40 jaar gaan we bij Banquet d’Or® creatief om met smaakvolle bakkerijproducten van hoge kwaliteit. En inspireren we je om ook zelf te creëren. Daarom delen we ideeën om kant-en-klare bladerdeeg- en viennoiserieproducten uniek én eenvoudig om te toveren in nieuwe eindejaarscreaties.

  • Premium

Pain de Paris: de renaissance van het brood

10/07/2023

De broodcultuur is opnieuw in zijn opmars. In de Parijse wijken is te zien hoe Franse (banket)bakkers brood op een klassieke of originele manier opnemen in hun assortiment.

  • Premium

België bemachtigt ticket voor best of mondial du pain

27/10/2021

Bakker Stefan Vandaele van De Broodsmid en bakkerszoon Guillaume David van Bakkerij De Cock verdedigden onder leiding van Les Ambassadeurs Du Pain en Aspirant Baker de Belgische driekleur op de achtste editie van Mondial du Pain – de wereldbeker van de internationale bakkerssector – in Nantes.

  • Premium

Croissant is populairste koffiekoek

15/02/2021

In een eigen onderzoek van uw vakblad Bakery over koffiekoeken, polsten we naar hoe het aanbod eruitziet, wat de populairste ontbijtkoek is en in welke mate het aandeel koffiekoeken doorweegt in de totale omzet.

  • Premium

Reglement

04/03/2020

  • Premium

Uitreiking

04/03/2020

  • Premium

Viennoiserie: pure verwennerij of een gezonde snack?

28/02/2020

Viennoiserie is voor velen een zoete zonde. Deze Franse verwenbroodjes bestaan in verschillende vormen, maten en smaken. Bakkers breiden hun gamma steeds meer uit om een uiteenlopend doelpubliek te bekoren. Naast het succes van de klassiekers zijn er nieuwe trends die elkaar serieus tegenspreken. Aan de ene kant wordt de gezonde voedingstrend gevolgd, maar aan de andere kant gaat men over the top met vullingen en toppings. Daarnaast zijn de mini­varianten ideaal voor de haastige consument die snel verleid wordt. Veel van deze trends vinden hun oorsprong in het buitenland.

  • Premium

Word partner van de bakery awards

27/01/2020

  • Premium

Kent u de laatste trends in viennoiserie al?

26/03/2019

De consument bezoekt zijn bakker in de week alsmaar meer om viennoiserie te kopen voor de lunch of als tussendoortje. Steeds meer komen hiervoor de hartige varianten in aanmerking, met aandacht voor duurzaamheid.

  • Premium

Infostanden sponsors

01/01/2019

  • Premium

Video content story

01/01/2019

  • Premium

Gezondheidstrend zet zich door

08/11/2018

Gezondheidstrend zet zich door De consument wordt steeds bewuster van wat hij eet. Minder suiker, minder vetten, clean labels zijn dan ook maar enkele van de elementen waar hij steeds meer naar op zoek is. Ontdek hier alvast enkele fabrikanten die hierop in spelen met een aantal nieuwigheden!

  • Premium

Jury

11/07/2018

  • Premium

Deelnemende bakkers en studenten belgium bakery awards 2019

02/07/2018

  • Premium

Zeven trends in viennoiserie

07/03/2018

Ook het viennoiseriesegment ontsnapt niet aan de gezondheidstrend: volle granen, (paars) fruit, 'portion control' en natuurlijke ingrediënten zijn dé dominante trends. Toch blijft viennoiserie bovenal een verwenproduct: ook van beproefde klassiekers en innovatieve nieuwkomers blijven uw klanten dubbel en dik genieten.

  • Premium

Concept

23/02/2018

  • Premium

Waarom deelnemen?

23/02/2018

  • Premium

Testimonial Bart Schelstraete

23/02/2018

  • Premium

Categorieen

23/02/2018

  • Premium

Contact

23/02/2018