ACHTER DE SCHERMEN BIJ BESTE BELGISCHE BAKKER

OLIVIER PENET UIT MOESKROEN WERKT ENKEL MET LOKALE GRONDSTOFFEN

Het zag er niet meteen naar uit dat Olivier Penet in zijn vaders voetsporen zou treden. Maar het kan keren. Eenmaal hij de stap had gezet, begon hij te experimenteren en de laatste jaren laat hij van zich spreken in wedstrijden. In 2016 won hij de titel van Beste Bakker van België. Zijn liefde voor het vak blijkt uit de 100% artisanale aanpak. De bloem koopt hij dicht bij huis en in Halle. We bezochten hem in zijn natuurlijke habitat: zijn atelier met houtoven. Daar horen we dat collega's hem inspireren en pleit hij voor een bescherming van het beroep.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

BAKERY ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
3,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.