13 maart 2025 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Gouden Croissant bekroont vakwerk

Met de ambachtelijke croissant als proefstuk werden vakkundige bakkers in de schijnwerpers gezet tijdens Saveurs & Métiers. Een resem ambachtelijke bakkers kon de prestigieuze gouden trofee veroveren, en dit jaar waren voor het eerst ook twee winnaars van de Tricolore-prijs voor drie opeenvolgende Gouden Croissants.

Dieter Devriendt

bladmanager

De editie 2025 van de Croissants d’Or heeft opnieuw de vakbekwaamheid van de beste ambachtelijke bakkers in de schijnwerpers gezet. Met 100 inschrijvingen trok de wedstrijd een brede deelname, groter dan die van het vorige jaar.
Marijn Coertjens heeft al een erelijst die bepaald indrukwekkend is. Bakery ging langs in de zaak van de Patissier Personality of the Year 2024 in Gent en sprak er met het bevlogen, prijswinnende competitiebeest.
In het Nederlandse Wijk & Aalburg maakt Van der Pol verschillende soorten deeg. Met de gelamineerde degen met Nederlandse roomboter kunnen bakkers sneller aan de slag en blijft er meer ruimte voor creativiteit. Om te zien hoe Van der Pol zijn deeg perfect maakt, namen we een kijkje in de productie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.