Online magazines

23 oktober 2020 Vakinformatie voor bakkers

verhaal in de kijker
"Bepaalde zaken in deze stiel zijn historisch gegroeid en ondertussen zodanig vastgeroest dat we ze niet meer durven te bevragen. Jammer, want heus niet iedereen heeft nood aan de tientallen soorten brood die bij heel wat bakkers in de rekken liggen, en al helemaal niet om 7 uur ’s morgens", aldus Tijs Van Canneyt. Ontdek zijn verrassende verhaal hier!
Marie Verhulst 
Bladmanager
Tijs Van Canneyt doet de dingen graag op zijn manier. Met Extra Brood geeft de jonge West-Vlaming dan ook een geheel eigen invulling aan het bakkersvak. Zonder nachtwerk en zonder winkel, maar met desem, duurzaamheid en leefbaarheid als...
Kenwood, een wereldleider in keukenapparatuur, onthult maar liefst twee nieuwe XL-innovaties die u het leven makkelijker zullen maken. Maak kennis met de Titanium Chef Patissier XL en de Kenwood Cooking Chef XL. Wat ze zo uniek maakt, ontdekt u hier!
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
Rendabiliteit van uw bakkerij verhogen ? Met onze kennis en ervaring adviseren we u in concept en installeren we het perfect passende interieur met koeling op maat voor u. Onze ontwerpen hebben maar één focus, de rendabiliteit van uw zaak verhogen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.