Online magazines

25 november 2020 Vakinformatie voor bakkers

laat u ontzorgen
Een combinatie van artisanale ambacht, uitstekende service en hygiëne van het hoogste niveau. Vaak staat de drang om steeds te innoveren en tijd te investeren in het maken van kwalitatieve producten echter in groot contrast met de noodzaak om dagelijks bezig te zijn met de administratieve rompslomp. Dankzij software kan u ontzorgd worden en meer efficiëntie creëren. 
Marie Verhulst
Bladmanager
Dagelijks de smaakpapillen triggeren door te experimenteren met unieke ingrediënten en geen tijd verliezen aan de administratieve rompslomp; het lijkt een utopie. Niets is echter minder waar dankzij de troeven van de software.
De smeermiddelen van het PlatinOil-assortiment, op basis van 100% plantaardige oliën, zijn ontworpen voor professionals in de voedingssector.
Synergie is al meer dan 10 jaar een succesvol verhaal. Je kan zelfs stellen dat het Synergiebrood een knap staaltje pionierswerk is. Bovendien is Synergie een uniek verhaal dat enkel bij de bakker in het rek mag liggen.
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
Inspiratie nodig voor uw eclairs? Vraag dan nu onze gratis brochure aan, boordevol heerlijke eclairs. Meteen aan de slag met Imperial vanillepudding? Ontvang nu een Zalando kortingsbon van €25 bij een bestelling van 2 zakken Imperial vanillepudding
Rendabiliteit van uw bakkerij verhogen ? Met onze kennis en ervaring adviseren we u in concept en installeren we het perfect passende interieur met koeling op maat voor u. Onze ontwerpen hebben maar één focus, de rendabiliteit van uw zaak verhogen.
Broodmixen
In deze poll polsen we graag anoniem naar hoe onze lezer te werk gaat in zijn atelier. Werkt u met broodmixen, een assortiment bake-off of staat u voor een 100% ambachtelijke wijze?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.