Online magazines

04 november 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
WELKE FRUITSOORTEN ZETTEN DE TOON?
Jaar na jaar wordt de drang naar gezonder eten over de hele wereld groter. Ook op vlak van fruitvullingen wordt hier op ingespeeld. Smaak blijft natuurlijk belangrijk, maar ook textuur, fruitgehalte en herkomst van het fruit zijn van essentieel belang. Het fruit moet als het ware recht van de boom komen.

Jade Lambrecht - bladmanager
Fruitvullingen worden in alles gebruikt: muffins, drooggebak of fijne patisserie, de mogelijkheden zijn legio. Het is dan ook niet verrassend dat het aanbod in fruitvullingen stijgt.
Tijdens het PMG Food Process Seminar gaan 6 experts in op dit thema gevolgd door een debat met bedrijfsleiders uit de sector. Ontdek het programma en schrijf u gratis in voor deelname aan dit uniek event!'
Patissier Stefan Vandaele van bakkerij De Broodsmid in Brugge en bakkerszoon Guillaume David van Bakkerij De Cock in Oostende mochten onder leiding van Guido Devillé de Belgische driekleur verdedigingen op de achtste editie van Mondial du Pain.
De Kenwood Titanium Chef Patissier XL en Cooking Chef XL van Kenwood vergemakkelijken het leven in de keuken. De toestellen begeleiden u bij het bereidingsproces van uw favoriete gerechten. Voorgeprogrammeerde functies laten u deeg kneden en rijzen, chocolade smelten, eiwit kloppen...
De nieuwe ‘guideline 44’ van EHEDG is een hulpmiddel voor al wie betrokken is bij het ontwerp, de bouw of verbouwing en het onderhoud van voedselproductiefaciliteiten, klaar voor de toekomst. Hein Timmerman geeft de nodige tekst en uitleg.
Solarec breidt het assortiment verder uit met bladerdeegboter. U hebt de keuze tussen 2 kg platen of 10 kg blokken. Het bedrijf, dat een goede reputatie geniet, verwerkt ongeveer 1,5 miljard liter melk en produceert onder andere 50.000 ton boter per jaar.
Hoe wordt geventileerd in jouw bedrijfsruimte? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benadert, WINT een Coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd in.
Welke arbeidsorganisatie is nodig om mensen meer werkgoesting en eigenaarschap te geven, meer betrokken te maken, hun talenten meer tot ontplooiing te laten komen en hen zo goed mogelijk te laten samenwerken?
PREMIUM SOFT LUXE is perfect voor luxebroodjes of -brood met een heerlijk boteraroma. Het product geeft een groot aantal receptmogelijkheden en biedt een waaier aan creativiteit dankzij de 10% mix. Bovendien is het een plezier om mee te werken!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.