Online magazines

20 mei 2020 Vakinformatie voor bakkers

durf groeien
“Laat je niet afschrikken door het financiële plaatje en durf vooral de tijd nemen om te groeien”. Dat is de goede raad van broer en zus Diego en Sheena van Bakker Aldo. Nog niet zo lang geleden namen ze de sprong van hun leven en openden hun eigen bakkerij. Of het een succes is, lees je hier.
Bakker Aldo is verre van een doorsnee bakkerij. Niet alleen de inrichting is atypisch, ook de eigenaars hebben er een verrassend parcours op zitten. Beiden hebben een passie voor pure ingrediënten en producten en droomden...
Bij Bellefood Creations in Dendermonde heeft men 5 jaar geleden geïnvesteerd in twee Flexbakers-UV. Wat zijn de voordelen, verkrijg je meer omzet en is het een onmisbaar toestel voor elke moderne bakkerij?
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Nieuw dit jaar is de website www.weekvandeeclair.be! Op deze website kunnen jullie 1 of meerdere winkelpunten registreren. Zo kunnen consumenten makkelijk hun “Week van de Eclair ” bakker terugvinden via hun postcode.
Het marktaanbod van personenwagens met hybrideaandrijving explodeert en omdat er meerdere systeemvarianten bestaan, is het kiezen van de juiste motorversie er niet eenvoudiger op geworden.
Bescherming van onze gezondheid is nu een topprioriteit, D’Heldt levert hiervoor oplossingen:  mondmaskers, gelaatsbeschermers, desinfecterende sprayers en protection shields.  Hierna een overzicht.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.