Online magazines

27 mei 2020 Vakinformatie voor bakkers

succesverhaal
Wat ooit begon als een kleine bakkerij in Sint-Pieters, is intussen uitgegroeid tot een echt familiegebeuren met zes vestigingen. Het verhaal van Bakkerij Sint-Paulus is op z'n minst gezegd indrukwekkend. Hun geheim? Tijd is het beste ingrediënt!
Al meteen bij het binnenkomen in het Pauline Atelier van bakkerij Sint-Paulus voel je de passie voor het maken van desem in de lucht hangen. De desembroden worden gemaakt vanuit de...
In deze Week van de Eclair video toont Ludo de Kok zijn frisse Aardbei-Basilicum eclair op basis van een crème en een gelei van basilicum. Ontdek snel het recept! Contacteer uw Puratos vertegenwoordiger voor deelname aan de Week van de Eclair.
Dertig procent van de bakkers wordt getroffen door een grondstofallergie, vaak aan tarwe of rogge. De helft van hen vertoont symptomen van bakkersastma zoals kortademigheid, piepende ademhaling, hoesten en niezen.
De consument is steeds bewuster op zoek naar gezonde producten. Vier kleine vragen over nutrition brood die slechts 2 minuten van uw tijd innemen! U zal de resultaten exclusief in uw mailbox ontvangen!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.