Online magazines

10 juni 2020 Vakinformatie voor bakkers

neen tegen quick fixes
"Brood is niet slecht, wel wat je erop smeert!" Een duidelijk statement van Frédéric Ruelle, zaakvoerder van Au Pays de L'épautre. De traditionele bakker heeft steeds gekozen voor de meest pure werkwijze. Met de resolute nee tegen quick fixes weet de bakkerij dan ook sinds 1996 een groot publiek te bekoren.
Marie Verhulst
Bladmanager
In Oudergem is er een kleine bakkerij, verscholen op een binnenkoertje. De zaakvoerders, Frédéric Ruelle en zijn echtgenote Luciana Ruelle-Piras, verkiezen kwaliteit boven kwantiteit en ze gaan op een ambachtelijke manier te...
Kiezen uw klanten deze zomer voor een vakantie thuis? Zorg dan als vakman dat ze het hier naar hun zin hebben. Met bijvoorbeeld originele aperitiefhapjes, kant-en-klare barbecueschotels en goedgevulde picknickmanden.
Omdat alle beurzen uitgesteld werden kozen wij bij Prefamac voor een virtueel beursbezoek. Je kan alle machines 360° bekijken en een prijsvraag sturen. Voor de machines die je niet kan terugvinden kom je best op bezoek..
Kies hierbij voor een systeem die toelaat om ook voor klantenbinding en promotie te zorgen,dat is in 2020 de nieuwe standaard. Betaalbare maar slimme oplossingen kiezen die je zullen helpen om de vruchten te...
Een eclair met een cheesecakevulling met blauwe bosbes, afgewerkt met meringue. Whats’s not to love?! Je ziet het niet meteen maar het mooie marbré-effect aan de binnenkant zorgt voor een extraatje wanneer die eerste..
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.