Poll: UITBREIDING VAN HET ASSORTIMENT IS TE DUUR
Donuts, muffins, brownies, cookies, ... Steeds meer producten vinden hun weg naar de bakkerij. Wat houdt u tegen om (meer) van deze producten te verkopen?
Donuts, muffins, brownies, cookies, ... Steeds meer producten vinden hun weg naar de bakkerij. Wat houdt u tegen om (meer) van deze producten te verkopen?
Wie de Geraardsbergse mattentaart reduceert tot een regionaal gebakje met nostalgische waarde, begrijpt maar half waar dit streekproduct werkelijk voor staat. Achter de bladerdeegkorst en de fluweelzachte vulling schuilt een ...
Banket en gebak zijn massaal in trek: wekelijks consumeert maar liefst 69% van de Belgen een banket- of gebakproduct. Dat blijkt uit het ConsumerOmnibus-onderzoek van juni 2025 dat het aankoopgedrag van de consument in kaart brengt.
De bakkerijsector in Brussel is volop in transitie. Kleine, artisanale en zelfs micro- bakkerijen winnen terrein. Die zijn vaak opgericht door jonge ondernemers met een passie voor kwaliteit, lokale ingrediënten en authentieke bereidingswijzen. Bakery ging langs bij deze Brusselse (banket)bakkers.
Als lid van de Lesaffre Groep combineert Algist Bruggeman lokale service met wereldwijde expertise, niet enkel betreffende gist maar ook op vlak van desems, broodverbeteraars en (pre)mixen. Met Livendo My Sourdough en Pulso Pain Minute Fresh/Volkoren heeft de firma twee recente innovaties, die zijn Baking Advisors in het eigen Baking Center ontwikkelden.