Belegde broodjes
Klant wil meer dan snelle hap
sauzen en vinaigrettes brengen broodje naar hoger niveau
SNELLER EN RENDABELER BELEGDE BROODJES PRODUCEREN
TIPS EN TRICKS VOOR OPSTART BROODJESAFDELING
Klant wil meer dan snelle hap
Belegde broodjes worden in hoofdzaak nog vaak aanzien als een snelle hap om de grootste honger even te stillen. Maar in tegenstelling tot vroeger verkiest de hedendaagse klant ook afwisseling en het broodje moet bij voorkeur zo volwaardig en zo gezond mogelijk dienen te zijn.
sauzen en vinaigrettes brengen broodje naar hoger niveau

Met nieuwe smaaksensaties binnen uw aanbod van belegde broodjes kunt u zich onderscheiden van de rest. Variëren kan door te spelen met het ruime aanbod van sauzen.
SNELLER EN RENDABELER BELEGDE BROODJES PRODUCEREN
Heel wat slagers en traiteurs bieden een assortiment belegde broodjes. We zien dat dit assortiment een steeds belangrijkere plaats inneemt in het aanbod van de slager en traiteur. Maar werkt u wel rendabel genoeg? Zijn er technische hulpmiddelen die u efficiënter en sneller doen produceren.
TIPS EN TRICKS VOOR OPSTART BROODJESAFDELING
Wat zijn de minimale voorzieningen op het gebied van inrichting en handling, de winkelopstelling of de wettelijk bepaalde regels in verband met hygiëne en voedselveiligheid? In dit artikel nemen we de inrichting van een broodjesafdeling onder de loep.

