Bake-off viennoiseriePremium

Bake-off

Trends in bake-off

Bake-off ovens

BAKE-OFFBROODPRODUCTEN EFFICIENT AANBIEDEN

 

Trends in bake-off

bake-off

Aangezien slagerijen meer en meer onestopshops worden, is het aanbieden van broodproducten zeker een optie. De eindconsument gaat op zoek naar variaties op traditionele klassiekers en vindt die bij bloemsoorten van weleer, maar ook bij desembroden.

Bake-off ovens

bake-offoven

Het toestel dat eigenlijk speciaal voor het afbakken van bake-off artikelen is ontwikkeld, is de bake-offoven, die ook binnen de slagerij en de broodjeszaak steeds vaker aanwezig is. Om die reden bekijken we dit apparaat met meer aandacht, en overlopen we de verschillende criteria waarop u zich het best baseert bij aankoop.

BAKE-OFFBROODPRODUCTEN EFFICIENT AANBIEDEN

bake-off

Van afbakken, beleggen tot verpakken: wat zijn de must-do's en wat doe je beter niet? Wij zetten het even op een rij.

 


 

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Geschreven door Marie Verhulst12 mei 2020

Meer weten over

Gerelateerde artikels

De oven, het hart van uw bakkerij

De oven is het hart van de bakkerij: ze bepaalt kwaliteit, comfort, energieverbruik en rendement. We bekijken de belangrijkste types, aandachtspunten bij aankoop en trends die het bakproces efficiënter en duurzamer maken.

'BROOD, GOED VERHAAL' GOED VERTELD

Op het einde van 2023 loopt de Europees gesubsidieerde campagne 'Brood, goed verhaal' af. De campagne - een samenwerking tussen het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) en het Belgische Instituut Brood & Gezondheid (IB&G vzw) - maakte met een eindsessie duidelijk dat er goed werk werd geleverd, maar dat er ook nog wel wat werk op de plank blijft. De belangrijkste boodschap is dat elke bakker een ambassadeur is die het goede verhaal van brood moet vertellen aan zijn of haar klanten.

Brood opnieuw positief onder de aandacht bij consumenten & bakkers

Het imago van brood stond de afgelopen decennia onder druk. Toch blijft brood, zeker de volkorenvarianten, perfect passen binnen een gezond, duurzaam en lekker voedingspatroon. Onder het motto ‘Brood, goed verhaal’ werkt het Instituut Brood & Gezondheid vzw (IB&G) al jaren samen met het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) aan campagnes om brood opnieuw positief in de kijker te zetten. Kathou Wagemans van IB&G licht toe hoe de broodsector zich via gerichte communicatie, educatie en samenwerking opnieuw positioneert in het voedingslandschap.

Waarop moet u letten bij de aankoop van een oven?

De oven is het kloppende hart van elke bakkerij. Of het nu gaat om perfect knapperige broden of verfijnde patisserie, de juiste oven kan het verschil maken tussen een goed product en een meesterwerk. Waarop moet u letten bij de aanschaf van zo’n cruciaal toestel?

Print Magazine

Recente Editie
17 november 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine