6 februari 2025 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Franse toppatissier in brussel

Nicolas Arnaud heeft in 13 jaar al een hele weg afgelegd, met zelfs een Europese titel patisserie als voorlopig hoogtepunt. Bakery sprak met de Franse toppatissier die geen blad voor de mond neemt.

Dieter Devriendt

bladmanager

Creativiteit en innovatie met respect voor traditie: dat is wat de patisserie van Nicolas Arnaud kenmerkt. De Brusselse patissier combineert zijn Franse afkomst met de waardevolle ervaring die hij opdeed bij Marc Ducobu, wat zijn stijl heeft gevormd.
Wie heeft u dit jaar het meest weten te verwennen met ambachtelijke broden, verrukkelijke lekkernijen of traditionele bakkerskunsten? Deel uw nominatie met ons en wie weet wordt uw favoriet wel uitgeroepen tot Baker Personality of the year!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.