20 februari 2025Betrouwbare en onmisbare vakkennis
Bevlogen, prijswinnend competitiebeest
Pas nog vijfde op het WK Patisserie met de Pastry Lions, nu in uw vakblad met zijn verhaal: Marijn Coertjens. Over hoe hij al snel koos voor een bakkersopleiding, gebeten geraakte door de wedstrijdmicrobe, aan de slag ging in het buitenland en zijn zaak opende in Gent. Dieter Devriendt
Marijn Coertjens heeft al een erelijst die bepaald indrukwekkend is. Bakery ging langs in de zaak van de Patissier Personality of the Year 2024 in Gent en sprak er met het bevlogen, prijswinnende competitiebeest.
Bakery neemt u mee doorheen de nieuwste trends en ontwikkelingen in de bakkerijsector en verrijkt uw kennis met tools en oplossingen om daar succesvol op in te spelen. Krijg toegang tot deze vakkennis en verzeker de toekomst van uw zaak.
Een veilige, kwalitatieve, betrouwbare en transparante graankorrel... daarvoor staat Ireks. De producent van bakingrediënten en mouten bereikt dit door zoveel mogelijk productiestappen zelf in handen te nemen. Voor Spelt, de belangrijkste grondstof voor het bedrijf, heeft Ireks zelfs de volledige waardeketen in eigen beheer.
Tijdens dit symposium vertelden professionele sprekers uit de industrie en het onderwijs hoe Belgische bedrijven een cruciale rol kunnen spelen bij het ondersteunen van technisch onderwijs en het vormgeven van de volgende generatie technici.
Op zoek naar inspiratie voor het voorjaar? Ontdek ons uniek tartelettenconcept! Met 11 verschillende recepten zijn deze lekkernijen perfect voor de voorjaarsperiode en Pasen. Geniet van heerlijke variatie!
Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.