4 maart 2025 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

innoveren op wedstrijd en beursvloer
Wedstrijden en beurzen zijn dé plekken om een vinger aan de pols van de sector te houden. Deze Bakery bevat dan ook van beide nieuws. Niet enkel een verslag van de recente Coupe du Monde de la Pâtisserie; maar ook een interview met een van de Pastry Lions: Marijn Coertjens. Op beursvlak hebben we een terugblik op Sirha Lyon.

Dieter Devriendt - Bladmanager Bakery
In het nieuwste nummer van Bakery:

Onderzoek naar plantaardige eivervangers
HOGent & UGent slaan handen in elkaar

Remmelzwaal in Ter Groene Poorte

Gouden Croissants 2025
Bekroning van de excellentie van ambachtelijke bakkerij

België pakt uit op WK patisserie
Vijfde stek bij la coupe du monde de la patisserie

Trends & nieuws op Sirha Lyon 2025

Ten huize van Pâtisserie Nicolas Arnaud

Ten huize van Marijn Coertjens

Veel leesplezier!
ONTVANG BAKERY VOORTAAN OOK PER POST!
Abonneer u nu! Krijg de papieren editie in uw bus en het wekelijkse online magazine in uw mailbox. EN profiteer van online toegang tot de premium artikels van 4 foodvakbladen en dat met slechts 1 account!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.