Wedstrijden en beurzen zijn dé plekken om een vinger aan de pols van de sector te houden. Deze Bakery bevat dan ook van beide nieuws. Niet enkel een verslag van de recente Coupe du Monde de la Pâtisserie; maar ook een interview met een van de Pastry Lions: Marijn Coertjens. Op beursvlak hebben we een terugblik op Sirha Lyon.
Abonneer u nu! Krijg de papieren editie in uw bus en het wekelijkse online magazine in uw mailbox. EN profiteer van online toegang tot de premium artikels van 4 foodvakbladen en dat met slechts 1 account!
Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.