
29/10/2025
De presentatie en de grootte van het assortiment dragen in hoge mate bij tot het succes van de bakkerijafdeling. Specialisten op vlak van inrichting, uitrusting en productgamma delen graag 12 tips.

08/10/2025
Banket en gebak zijn massaal in trek: wekelijks consumeert maar liefst 69% van de Belgen een banket- of gebakproduct. Dat blijkt uit het ConsumerOmnibus-onderzoek van juni 2025 dat het aankoopgedrag van de consument in kaart brengt.

16/07/2025
In de zorg draait voeding niet alleen om eten, maar ook om troost, herstel en welzijn. Een dessert is daarbij vaak meer dan een zoete afsluiter: het brengt smaak, sfeer en extra voedingswaarde op het bord.

20/02/2025
Sommige producten zijn onoverwinbaar, wat het tegenproduct ook moge zijn. Het winkelaanbod in viennoiserie is hier het levende bewijs van. De krokante 'pain au chocolat' en croissant zijn lekkernijen die bijvoorbeeld nooit teleurstellen...

13/03/2023
Viennoiserie krijgt een groeiend belang als snack. Smaak, kwaliteit en prijs zijn doorslaggevend bij de productkeuze.

12/09/2018
Een snel ontbijt is vooral ook convenient; handige verpakkingen zijn zeker een meerwaarde voor on the go. Wie op zijn gezondheid let, valt vooral voor brood of andere graanproducten, melkproducten én fruit, eventueel in smoothievorm. Alternatieven voor koemelk worden daarbij gewaardeerd. Is er meer tijd, dan verkiest de ontbijter dikwijls een buffet waarin specialiteiten en authentieke producten de hoofdrol spelen. Een verscheidenheid aan zoete en hartige bereidingen, warme en koude gerechten weet iedereen te overtuigen.