HOE DEELNEMEN
Professionelen en studenten kunnen zich inschrijven in een van de volgende categorieën:
- Nutrition Brood
- Luxebrood
- Eclair
- Boterkoek
- Stokbrood
Professionelen: actief als werknemer in bakkerij of zaakvoerder van een bakkerij of leerkracht in een bakkerij-opleiding.
Scholen/opleidingen: studenten, per klas kan er slechts één inzending deelnemen.
Lees hier ook het reglement.
Deelnemen gebeurt in drie stappen
1 INSCHRIJVEN
Schrijf u in voor de wedstrijd via de online inschrijvingsformulieren. U ontvangt na inschrijving een link naar het dossier dat u meteen of later kunt invullen.
Deadline inschrijven: 30/11/2019
2 DOSSIER SAMENSTELLEN
Stel uw creatie voor door de vragen in het dossier zo compleet mogelijk te beantwoorden. Illustreer ook uw creatie aan de hand van enkele foto's. Let op: een goede foto is ook noodzakelijk, aangezien we alle creaties zullen publiceren. Bekijk hier enkele voorbeelden
Deadline dossier indienen: 31/01/2020
3 UW CREATIE LEVEREN
U moet uw creatie meebrengen naar de dag van de jurering:
- Nutrition Brood: 10 stuks
- Luxebrood: 10 stuks
- Eclair: 15 stuks
- Boterkoek: 15 stuks
- Stokbrood: 15 stuks
Datum: Op 10 maart zal de jurering plaatsvinden in OC De Merselborre te Sint-Pieters-Leeuw.
*Hierover wordt binnenkort meer informatie bekend gemaakt.
De uitreiking van de PMG Bakery Awards vindt plaats op dinsdag 10 maart 2020 samen met een inspirerende, opleidingsdag voor bakkers i.s.m. Alimento. Deelname is gratis voor deelnemers van de PMG Bakery Awards!
Alle genomineerde projecten verschijnen in een speciale online uitgave van Bakery.
Deze editie kan gelezen en doorbladerd worden op de site bakery.pmg.be.


