UITREIKING PMG BAKERY AWARDS 2020
dinsdag 10 maart - Merselborre (Sint-Pieters-Leeuw)
Programma*
- 08.00 - 09.00 u.: ontvangst met koffie + indienen creaties
- 09.00 - 15.30 u.: opleiding voor bakkers i.s.m. Alimento (incl. lunch)
- 15.30 - 16.15 u.: uitreiking PMG Bakery Awards
- 16.15 - 17.30 u.: receptie
* onder voorbehoud van wijzigingen
Indienen creaties
Deelnemende creaties moeten binnen gebracht worden op de dag van de jurering en de prijsuitreiking. Deze vindt plaats op dinsdag 10 maart 2020 in Merselborre in Sint-Pieters-Leeuw.
Bekijk hier de aanleverspecificaties
Opleidingsdag
Tijdens deze dag staat de opleiding 'Respectus Panis' i.s.m. Alimento gepland. Alimento wil via deze opleiding de kennis van verschillende Ambassadeurs - Meilleur Ouvrier de France doorgeven aan alle bakkers die het goed menen met brood.
Tijdens de lunch bieden we u de unieke gelegenheid om te netwerken met andere gasten en collega's uit de sector. Voor de uitreiking krijgt u ook de mogelijkheid om andere creaties te bewonderen en te proeven.
Deelname is gratis voor deelnemers van de PMG Bakery Awards!
meer info
Uitreiking PMG Bakery Awards + Receptie
Het hoogtepunt van de dag is de uitreiking van de PMG Bakery Awards . Om 15.30 u. worden de winnaars bekendgemaakt en mogen zij hun award in ontvangst nemen.
Categoriëen:
- Nutrition Brood
- Luxebrood
- Stokbrood
- Eclair
- Boterkoek
De awards en prijzen worden uitgereikt door Marie Verhulst, bladmanager van Bakery Magazine.
Het evenement wordt afgesloten met een receptie.
Praktische info
datum: dinsdag 10 maart 2020
locatie: Merselborre, Schaliestraat 2, 1602 Sint-Pieters-Leeuw
INSCHRIJVEN OPLEIDING + UITREIKING

