
23/04/2025
Bart en David baten de onbemande winkel ‘Superette ’t Dorp’ uit in Ertvelde. Voor de automaten vertrouwden ze meteen op Hanot Vending.

25/03/2024
Met gekoelde lockers kan je gekoelde of diepgevroren producten verdelen zonder tussenkomst van je medewerkers. Zo kun je de flexibiliteit voor je klanten verhogen, zonder dat je daarvoor extra personeel moet inzetten.

15/12/2023
Naar verwachtingen zullen volledig geautomatiseerde concepten, zoals Foodies Shop & Go, met traceersensoren en waarbij de klant niets meer scant, verder doorbreken.

15/06/2023
Door het thuiswerkbeleid en de nieuwe hybride manier van werken is er steeds meer vraag naar aangepaste, flexibele catering. De zogenaamde ‘slimme koelkasten’, met een uitgebreid gamma maaltijden én slim voorraadbeheer, winnen dan ook terrein.

13/06/2023
Snacks, ‘vieruurtjes’ of tussendoortjes spelen een belangrijke rol in het voedingsaanbod van werkgevers op de bedrijfsvloer. Maar moderne bedrijfsleiders willen al dat sneukelen ook wel een beetje gezond houden.

12/06/2023
Bedrijven verwachten lage cijfers in het contract maar veel emotie op het bord voor hun medewerkers. Om hieraan tegemoet te komen, werken cateraars hard aan optimalisatie van digitale tools en staan ze open voor nieuwe technologieën.

12/06/2023
Sinds kort wagen ook retailketens – met Delhaize en Colruyt Group als voorlopers – zich op de snel evoluerende markt van de bedrijfscatering. Dit met heuse restaurants, zoals Foodmaker restaurant in Brussel, maar ook met slimme koelkasten en ‘mini-ma

12/06/2023
Pasta is en blijft een populair product in de grootkeuken en dus ook de bedrijfscatering. De producenten zorgen bovendien voor steeds meer gebruiksgemak met bijvoorbeeld pasta die bestand is tegen overkoken.

12/06/2023
Naast de grote (inter)nationale spelers zijn er ook een resem kleine tot middelgrote cateraars actief op de markt van de catering voor bedrijfsmedewerkers. Broodmaaltijden, warme lunches, catering voor meetings of evenementen ...

26/11/2021
De wereld van voeding is constant in beweging en reflecteert de maatschappelijke ontwikkelingen en voorkeuren van de consument. Een van die veranderingen – waar het potentieel nog lang niet de grens heeft bereikt – is het gebruik van automaten.

26/02/2020
Zet u in op vendingmachines? Uw vakblad FoodServices deed de afgelopen weken een anoniem onderzoek bij de lezers en polste naar het belang van vending in hun ondernemingen. Daaruit blijkt dat slechts 7,4% van de ondervraagden nog niet mee is gesprongen op de kar. Van wie er wel al een heeft staan, huurt 48,1% het toestel van een fabrikant of leverancier. Gemiddeld halen de respondenten 6,5% van de totale omzet uit hun vendingtoestellen. Vending biedt met andere woorden de mogelijkheid om snel en kostenefficiënt de omzet te verhogen. Reden te meer dus om de plaatsing van een toestel te overwegen.