- 28 februari 2020
- Door Tara Van Den Neste
- | 4 min. leestijd
Viennoiserie: pure verwennerij of een gezonde snack?
De nieuwste trends binnen de viennoiserie bieden voor elk wat wils

Viennoiserie is voor velen een zoete zonde. Deze Franse verwenbroodjes bestaan in verschillende vormen, maten en smaken. Bakkers breiden hun gamma steeds meer uit om een uiteenlopend doelpubliek te bekoren. Naast het succes van de klassiekers zijn er nieuwe trends die elkaar serieus tegenspreken. Aan de ene kant wordt de gezonde voedingstrend gevolgd, maar aan de andere kant gaat men over the top met vullingen en toppings. Daarnaast zijn de minivarianten ideaal voor de haastige consument die snel verleid wordt. Veel van deze trends vinden hun oorsprong in het buitenland.
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen

BAKERY ONLINE + PRINT ABONNEMENT
Word nu abonnee!
Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.
Gratis verder gaan?
Registreer en krijg gratis toegang tot 1 PLUS artikel/video
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer