12 december 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Populaire artikels in Bakery 2024

Ook in de tweede helft van 2024 lazen jullie opnieuw gretig de online artikels van Bakery. Hieronder een selectie van de artikels die het meest werden aangeklikt. 
Dieter Devriendt

bladmanager

Dirk Van Damme legt tijdens het Symposium Technisch Onderwijs op 22 januari uit hoe ondernemingen en scholen zullen moeten samenwerken om de mentaliteitswijziging rond technisch onderwijs te verwezenlijken.
Met de Food Personality Awards belonen collega's en de verschillende professionele foodmagazines van Professional Media Group een reeks verdienstelijke persoonlijkheden in uiteenlopende voedingssectoren.
Voor de 12e editie van de Belgium Chocolate Awards werden de prijzen uitgereikt op de allereerste Food Discovery Days. Op eventlocatie De Montil (Affligem) werden in 5 categorieën de winnaars beloond. Ontdek ze hier.
Producten en materiaal, demo’s en wedstrijden, inspirerende infosessies: dit alles kan je terugvinden op 2-3-4 februari 2025 in Namur Expo. Bezoek de enige vakbeurs in Franstalig België voor professionals uit de voedingssector en food retail.
De eerste sprekers en cases zijn bekend. Dirk Van Damme, Wouter Duyck, Joke Knockaert, Volvo Trucks, Scheppersinstituut Wetteren, Btecch en Campus Glorieux Secundair Ronse brengen hun inspirerende visie of nemen u mee in leerrijke cases. Reserveer nu nog met vroegboekkorting.
De oven is het kloppende hart van elke bakkerij. Of het nu gaat om perfect knapperige broden of verfijnde patisserie, de juiste oven kan het verschil maken tussen een goed product en een meesterwerk. Waarop moet u letten bij de aanschaf van zo’n cruciaal toestel?
Er wordt nog steeds onderzoek gedaan naar de synergie tussen emulgatoren en enzymen, en naar veganistische mixen. Poedervormige verbetermiddelen hebben definitief hun intrede gedaan bij de bakker.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.