2 januari 2025 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

memorabel uit 2024

2024 was een goedgevuld (bakkers)nieuwsjaar, waarover Bakery de bakkerijsector zo goed mogelijk informeerde. Hieronder de vijf artikels die het meest inspireerden, verrasten en in het oog sprongen... en natuurlijk onze beste wensen bij het ingaan van dit nieuwe jaar!

Dieter Devriendt

bladmanager

'Droom groots' was de raad die Stephan Destrooper ooit meekreeg van een businesscoach. Vandaag overstijgt de realiteit die dromen en kent de Baking Group vier succesvolle merken.
In het hedendaagse, Belgische bakkerijlandschap zijn de ambachtelijke bakkers en patissiers nog steeds de steunpilaren. Om de drijfveren achter die Belgische artisanale bakkers te identificeren moest onderzoeksbureau b²sense kwantitatief én kwalitatief onderzoek combineren.
Met Thomas Van Hoorick deed in 2011 de 6e generatie Van Hoorick zijn intrede in de bakkerij die al sinds 1855 gevestigd is onder de kerktoren van Melsele. Samen met echtgenote Jade Strobbe weet hij ambachtelijke kwaliteit én professionele bedrijfsvoering te combineren.
Als overkoepelende organisatie van de grondstoffen- en ingrediëntenleveranciers voor de bakkerij-, patisserie-, chocolade- en ijsbereiders zet UNIFA zich in voor een zeer brede sector.
Bakkerij Frimout in Gent is een welbekend fenomeen dat geliefd is bij studenten, buurtbewoners en de veganistische gemeenschap. Ondanks de sluitingsdagen op zaterdag en zondag, weet Dieter stand te houden in een snel veranderende wereld.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.