Eind september is het zover en gaat het nieuwe concept van start waarbij vakbeurstrio Broodway, Meat Expo én Taste of Tavola verenigd werden. Ook wij zijn er present, met de uitreiking van de Food Personality of the Year Awards én de Belgium Chocolate Awards.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Artisan 2025 brengt foodprofessionals samen
Van 28 september tot 1 oktober 2025 is Kortrijk Xpo opnieuw the place to be voor Belgische vaklui uit de foodsector. Nieuw is dat met 'Artisan' het gekende vakbeurstrio Broodway, Meat Expo én Taste of Tavola in één uniek event wordt versmolten.
Bladerdeegboter SOLAREC Professional: een bewijs van meesterschap
Dankzij zijn expertise ontwikkelde SOLAREC de perfecte bladerdeegboter die de bakker het hele jaar door een consistente kwaliteit garandeert en een optimaal resultaat. Bezoek Solarec op Artisan in Kortrijk en profiteer van de promotie 10+1 gratis.
Een knallende start van het schooljaar? Pimp je Ronde Suisse van Banquet d’Or®!
De vakantie zit erop en dat betekent: terug naar school! Niet alleen een belangrijk, maar ook een stressvol moment voor kinderen en ouders. Verzacht de pijn en verwen de schoolgaande jeugd met een verrassende viennoiserie creatie van formaat: de suikerwafelsuisse.
Herfst- en Eindejaarsassortiment in de Mona Lisa Studio ‘Collection’ 2025-2026
We bundelden onze seizoens-en standaard items tot één overzichtelijke collectie. Elk thema heeft zijn eigen plek, zodat je snel vindt wat je zoekt. In deze tijd van het jaar zal dat uitkijken zijn naar Herfst, Halloween, Sinterklaas en Eindejaar!
Beantwoord onderstaande vragen en de schiftingsvraag en maak zo kans op een van de bongobonnen voor een weekend weg ter waarde van 250 EUR! De resultaten worden geheel anoniem verwerkt. Deze vragen nemen slechts 5 minuten van uw tijd in!
Na 12 jaar werken op de zelf geplaatste tegelvloer koos Kurt De Swaene in 2024 voor een acrylaat gietvloer van Deweco. "De gietvloer lag er op nauwelijks een dag tijd; het duurde langer om mijn machines te demonteren en te evacueren", vertelt de bakker. "De naadloze gietvloer is hygiënisch én veilig."
Esdoornsiroop is als natuurlijk zoetmiddel ideaal om geraffineerde suiker te vervangen. Lekker voor gebak, pannenkoeken, wafels, sorbets, roomijs, yoghurt, muesli, ontbijtgranen, fruitslaatjes… en bovendien gezonde bio-kwaliteit, recht uit de suikeresdoorns van Canada.
De plantaardige couvertures van Belcolade, bekend voor hun veelzijdigheid, zijn duurzaam en garanderen een geweldige smaakresultaten voor uw klassieke en veganistische patisserie- en chocoladetoepassingen.
Sleeubus Massepain: vakmanschap, techniek en smaak in perfecte harmonie
Wie marsepein zegt, zegt Sleeubus. Al sinds 1923 is dit Antwerpse familiebedrijf een vaste waarde in de wereld van artisanale marsepein. Wat begon als een bescheiden atelier op de Isabellalei groeide uit tot een moderne, internationaal gerichte onderneming die traditie en innovatie verbindt.
Van cateraar tot horeca uitbater, van chocolatier tot bakker. Voor elke stiel binnen de foodretailsector brengen we betrouwbare en onmisbare informatie, inspiratie en oplossingen op maat.
Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.