Een geïndividualiseerde behandeling op maat van uw klant doet wonderen voor de trouw van uw klanten. Wanneer uw klant intens het gevoel ervaart dat jouw aanbod en manier van werken speciaal voor hem/haar is, doe je echt aan klantenbinding. Hoe doe je dat? Dat lees je in ons digitaal magazine over retailmarketing.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Retailmarketing
Ontdek het digitale magazine over retailmarketing! Lees 20 artikels over klantbeleving, slimme marketing, winkelcommunicatie, storytelling en verkoopstrategieën — met inzichten die je winkel doen groeien in omzet en impact.
Van 28 september tot 1 oktober 2025 is Kortrijk Xpo opnieuw the place to be voor Belgische vaklui uit de foodsector. Nieuw is dat met 'Artisan' het gekende vakbeurstrio Broodway, Meat Expo én Taste of Tavola in één uniek event wordt versmolten.
Authentieke & originele marsepein ontstaat uit puur vakmanschap
Bij ‘marsepein’ denken veel zoetekauwen spontaan aan een Duitse specialiteit, maar ook in België schuilt er jarenlange vakkennis over dit product. Bij Carline proberen we niet enkel om marsepein van topkwaliteit te produceren, maar ook om het aanbod steeds te vernieuwen om alle liefhebbers te plezieren. Maak kennis met het bedrijf, het proces en ons vernieuwd aanbod!
Ontdek Zeelandia op de Artisan-beurs: inspiratie, beleving & maak kans op €500
Van 28/09 tot 1/10 verwelkomt Zeelandia je op de vakbeurs Artisan. Verwacht verrassende demo’s, nieuwe bakconcepten én maak dagelijks kans op €500 grondstoffen naar keuze.
Neem deel op 6 oktober aan de Masterclass van Corman en Dedobbeleer. Bereid je voor op wedstrijden en ontdek de geheimen van de perfecte croissant om te schitteren op het erepodium.
Vliegende start dankzij koffiekoekendeeg Van der Pol
Sneller aan de slag met meer ruimte voor creativiteit, was altijd al de insteek bij Van der Pol. Met hun nieuwe koffiekoekendeeg - speciaal ontwikkeld met en voor Belgische bakkers - wint u nu ook tijd bij het maken van uw ambachtelijke koffiekoeken.
De trend in de bakkerijwereld: Ontdek het Probody Brood – Eiwitrijk, koolhydraatarm
In antwoord op de groeiende vraag van consumenten naar gezonde, snel verzadigbare en koolhydraatarme producten, stellen wij met plezier ons meel voor Probody Brood aan u voor.
Een knallende start van het schooljaar? Pimp je Ronde Suisse van Banquet d’Or®!
De vakantie zit erop en dat betekent: terug naar school! Niet alleen een belangrijk, maar ook een stressvol momenten voor kinderen en ouders. Verzacht de pijn en verwen de schoolgaande jeugd met een verrassende viennoiserie creatie van formaat: de suikerwafelsuisse.
Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.