Online magazines

15 oktober 2020 Vakinformatie voor bakkers

deel uw expertise
Uw vakblad Bakery wil steeds de laatste trends en innovaties in de kijker plaatsen. We vinden het hierbij belangrijk om ook u erbij te betrekken. Vertel ons wat uw visie is over de koeling van de toekomst en krijg als eerste de resultaten in uw mailbox!
Marie Verhulst

Bladmanager
Ontdek hier of u alle vragen correct kan beantwoorden. Bovendien WINT u misschien een fles champagne door slechts 7 meerkeuzevragen te beantwoorden!
win
Om de tradities van brood te vertegenwoordigen en het volledige potentieel ervan te ontketenen, begon Puratos aan een “desem-zoektocht” over de hele wereld.
Kristof en Carline Van Haecke namen ruim twintig jaar geleden een bakkerij over in Westkapelle. Toen de zaakvoerders af wilden van de toestellen gekocht voor het nieuwe atelier, lieten ze niets aan het toeval over. Deze keer zouden...
Dankzij onze 100 jaar ervaring weten we bij Debic hoe we de perfecte room voor professionals moeten maken. Meteen de reden waarom onze romen de eerste keuze zijn van toppatissiers zoals Frank Haasnoot en Christophe Roesems.
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
In deze PMG Connects geeft een Securex-expert u gerichte en verstaanbare antwoorden op uw vragen m.b.t. aanwerven, sociale bijdragen enz. Lees verder en zie door de bomen terug het bos.
Rendabiliteit van uw bakkerij verhogen ? Met onze kennis en ervaring adviseren we u in concept en installeren we het perfect passende interieur met koeling op maat voor u. Onze ontwerpen hebben maar één focus, de rendabiliteit van uw zaak verhogen.
CSM Bakery Solutions kondigde onlangs  aan dat het een overeenkomst heeft bereikt om zijn Europese en internationale activiteiten op het gebied van bakkerij ingrediënten te verkopen aan de investeringsfirma Investindustrial.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.