Hoewel Belgen vaak nog traditioneel kiezen op vlak van ijsjes, kunt u met experimenteren het onderscheid maken met de concurrentie. In ons digitaal magazine over ijs zetten we o.a. 5 trends in ijs(smaken) op een rijtje
Dieter Devriendt
Bladmanager
Roomijs
Ontdek het digitale magazine over roomijs! Lees in deze artikels alles over de actuele trends in ambachtelijk ijs, hoe ijsverkoop uw chocoladeomzet kan ondersteunen, creatieve mogelijkheden van chocolade-ijscombinaties én inspiratie van de Belgisch kampioen ijsbereiding.
Noteer alvast de datum: vrijdag 28 november 2025. Gedurende slechts 24 uur geniet u van 12% korting op meer dan 60 geselecteerde producten! Exclusieve aanbieding op de My Puratos-webshop, enkel voor bakkers.
Ontmoet onder meer deze bedrijven op het Food Process Seminar
Op donderdag 13 november brengt het Food Process Seminar de top van de bedrijven en professionals uit de Belgische voedingsindustrie samen voor een middag vol inspiratie, netwerking en vooruitblik op de toekomst van ai binnen de voedingssector.
De eerste sprekers zijn bekend. Keynotes Jan Denys, Vickie Dekocker en Francoise Chombar brengen hun inspirerende visie over de rol van de onderneming in het technisch onderwijs. Reserveer nu met vroegboekkorting.
Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.